Pagina 2

WELKE BETALINGSWIJZEN BIEDT U AAN?
Creditcard

Wij accepteren Visa en Mastercard.
Wij hebben de volgende informatie van je nodig:

  • Creditcardnummer
  • Card Validation Code (staat op de achterkant van de creditcard; ze bestaat uit een 3-cijferige getal code en volgt op het 16-cijferige kaartnummer)
  • Geldigheidsdatum van de creditcard


Het bedrag wordt eerst alleen op je creditcard gereserveerd, niet afgeboekt. Zodra je bestelling wordt verzonden wordt het bedrag van je creditcard afgehaald.
Let erop: Zodra je de gegevens van je creditcard in ons bestelsysteem hebt ingevuld wordt je automatisch verbonden met de server van CompuTop. Het overdragen van de gegevens en de authenticatie gebeuren volgens een versleuteling gebaseerd op de SSL-technologie (een veilige dataoverdracht van klant- en creditcardgegevens in het bestelproces) Jouw gegevens worden dan weer naar ons gestuurd, maar niet opgeslagen.Bankoverschrijving


Bankoverschrijving: Jij maakt het bedrag aan ons over via bankoverschrijving en wij verzenden je bestelling zodra het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Levertijd: Ongeveer twee tot vijf dagen na ontvangst van de betaling.
Voor betalingen naar China vindt u hier de benodigde gegevens.
Indien u bij uw bank passeert, zullen zij u zeker verder kunnen helpen. Wanneer u betaalt via internet (internetbankieren), is het afhankelijk van uw bank. Wij bespreken de werkwijze bij drie banken: Rabobank, ING en ABN-AMRO.
Rabobank:Klik in het linkermenu op Betalen Buitenland. Kies voor Betaalopdracht.
ABN-AMRO. :Kies in het linkermenu voor Betalen - Buitenland overboeking.

*IBAN
Het IBAN (International Bank Account Number) identificeert elke rekeninghouder, inclusief bank en vestigingsland. China kent geen IBAN. Er is geen standaard-rekeningnummerstructuur beschikbaar voor China.


Hoe betalen van Nederland naar China via ING ? Op deze pagina leest u hoe dat werkt.


Zo werkt het

Stap 1. Log in op Mijn ING of Mijn ING Zakelijk
(na inloggen komt u op de juiste pagina)


Stap 2. Alles in Mijn INGKies "Betalen" (Pay)Kies "Overschrijvenbuitenland"


Stap 3
.
"Overschrijven buitenland":Kies China en de valuta.


Stap 4
.Verder→"Wereldbetaling":

*IBAN
Het IBAN (International Bank Account Number) identificeert elke rekeninghouder, inclusief bank en vestigingsland. China kent geen IBAN. Er is geen standaard-rekeningnummerstructuur beschikbaar voor China.


Stap 5.Verder→"Buitenland opdracht"VerzendenOKU HEBT MIJ EEN FACTUUR GESTUURD, MAAR IK HEB AL BETAALD. HEBT U MIJN BETALING NIET ONTVANGEN?
Bankoverschrijvingen kunnen tot vier werkdagen duren. Waarschijnlijk was je betaling nog onderweg toen we de factuur opstuurden. Je kunt de factuur negeren.Western Union


Miljoenen mensen vertrouwen reeds 135 jaar op western union om veilig geld te verzenden.
Als agentschap van Western Union kunnen wij geld voor u versturen naar meer dan 700.000 kantoren in de wereld. Het geld kan al na 10 minuten opgehaald worden door de ontvanger. Voor het verzenden van geld dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en de volledige namen (voor –en achternaam ) van de ontvanger te kunnen doorgeven. Adresgegevens van de ontvanger zijn niet nodig. U kunt contant en met PIN bij ons afrekenen. Na de transactie krijgt u een transferoverzicht met (MTCN) code die u zelf dient door te geven aan de ontvanger. Simpel, snel en veilig. Voor meer informatie over Western Union kunt u naar de site van Western Union gaan.

Nu geld verzenden:http://www.westernunion.nl.